unikko.jpg

AURATULKINTA

Auratulkinta tarkoittaa meitä jokaista ympäröivän eetterisen valoauran, jonka tehtävänä on kuljettaa elämänenergiaa keholle, tarkastelua. Aurassa voidaan havaita eri kerrostumia; Lähinnä fyysistä kehoa on eetterikeho, astraalikeho, mentaalikeho ja kausaalinen keho.

Eeetterikeho on fyysisen kehon kaksoispuoli, jo syntymässä saatu. Astraalikeho eli tunnekeho, jopa 40cm kehon ulkopuolella. Mentaali- eli älykeho heijastelee yksilökohtaista älymaailmaa. Henkikeho eli kausaalikeho, ns syykeho, sulkee sisäänsä kaikki muut kehot.

Aura pystytään teknisesti kuvantamaan, mutta minulla, kuten herkillä usein on, on ollut syntymästä asti kyky nähdä ihmistä ympäröivä aura ja kykenen siltä pohjalta näkemään kullakin ilmeneviä asioita. Erilaiset sairaudet ja esim masentuneisuus näkyy aurassa ja sen väreissä. Myös kunkin oma henkisyyden tila, rakastuneisuuden tunne ym. Teen auratulkintaa ajanvarauksella. sen kesto on n. puolituntia - tunti ja on mahdollista yhdistää myös esim. reikihoidon aikana tehtäväksi.

MEEDIOISTUNTO

Onko jotain jäänyt sanomatta.. Minulta usein kysytään, miten tulisi toimia, kun on tunne että asiat on jääneet jollain lailla kesken, että on jäänyt sanomatta jotakin tärkeää tai että on epäselvää, miten verhon taakse siirtyminen, kuten minulla on asia tapana ilmaista on tapahtunut.

Sanon, että meedioistunto on tätä varten. Henkimaailmaa on syytä lähestyä hyvin kunnioittavastai. Sanon aina, että pelkkä ikävä ei ole riitttävä syy, ikävän kanssa on opittava elämään. Jos on vahva  tunne, että asiat on jääneet kesken, silloin on syytä varata aika.

Joskus on myös niin, että henkimaailmaan siirtynyt ei ole päässyt eteenpäin, vaan on jäänyt ikäänkuin välitilaan, mistä käytetään nimitystä kummittelu. Meedio voidaan myös tällöin kutsua paikalle.

Meedioistuntoja niin henkilökohtaisesti kuin ryhmille. Tiedustele vapaita aikoja.

TILOJEN PUHDISTUS eli karmapuhdistus

Joissakin tiloissa, rakennuiksissa saattaa olla energioissa huonoa värähtelyä, siellä on saattanut esim. tapahtua joskus jotakin sellaista, mikä saa aikaan sen, että tiloissa tuntuu epämiellyttävyyttä tai siellä voi, kuten myös sanotaan, kummitella. Karmapuhdistuksessa energiat pyritään rauhoittamaan ja tasapainottamaan ja mahdollisesti em välitilaan jäänyt saadaan ohjattua valoon.

Katso lisää Selvänäkijä Naomi M.https://Magicalwoman.vuodatus.net voit laittaa minulle postia ennustajanaomi@gmail.com