TUOKSUT

Varmasti asia joka on yhdistänyt ja yhdistää kaikki aidot näkijät, noitanaiset, yrttilääkitsijät ja luontaishoitajat kaikkialla ja aikojen alusta asti on ollut rakkaus tuoksuihin ja tietoisuus niiden voimasta ja vaikutuksista, tuoksujen ominaisuuksista; ne voivat rauhoittaa mieltä, kiihdyttää, rentouttaa, syventää unta ja vaikuttaa monilla muilla tavoin. Tämän pääsee jokainen itse todentamaaan vaikkapa aromaterapeuttisessa hoidossa. Ennenvanhaan tuoksuilla, parfyymeilla, koetettiin usein peittää pahaa hajua, hygienia ei ole aina ollut nykyistä tasoa, mutta pian huomattiin myös se, että tuoksujen avulla saatettiin luoda lisää viehätysvoimaa, tuoksusta onkin nykyisin tullut yksi merkittävä personallisuuden ilmenemismuoto. Tietynlaiset tuoksut sopivat tietynlaista mielikuvaaa luomaan ja korostamaan henkilökohtaista, meillä jokaisella olevaa fyysistä kehon tuoksua.

Ilmoittaudu mukaan elokuun 2020 parfyymikurssille, (kysy tarkemmin) eli opitaan eteerisistä öljyistä, miten vaikuttavat ja miten voit hyödyntää niiden hyvää tekeviä ominaisuuksia esim omassa kodissasi, tai kuten kursssilla opitaan, valmistamalla itsellesi oman henkilökohtaisen parfyymin.

Tuoksumuistin sanotaan olevan kaikkein pitkäikäisin muistimme ja sen tähden tuoksujen merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei voi väheksyä. Valitsemme kumppanin pitkälti kemiallisfyyysisten signaalien kautta, joista yksi merkittävä on ihmisen ominaistuoksu. Itsevalmistetuissa parfyymeissa erityisesti toteutuu että ne ovat jokaisella omanlaisiaan. 

Kursseja pidetään Sastamalassa ja lähiseutukunnilla lähinnä kysynnän mukaan, eli ehdota. Kurssille pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitetusti eli toimi pian. Saat lisätietoa soittamalla p. 0401684408 /Naomi tai laita sähköpostia naomintaide@luukku.com 

Kurssi alkaa yleensä klo 11 ja päättyy klo 16, sis tarvittavan materiaalin ja kahvit. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja iloista mieltä!

kursseja järjestetään mm seuraavin teemoin;

Kotikosmetiikkakurssi- Ihonhoitotuotteita kotikeittiön tarpeista

Enkelikorttikurssi. Opi valmistamaan persoonallisia ja kauniita kortteja

Opi valmistamaan oma saippua; kotiin, kesäasunnolle..

Ystävänpäivään - hemmottelua ja runokortti Ystävälle 

Yrttikurssi -miten hyödyntää luonnon yrtit, miten perustaa oma yrttimaa

Naisenergiaa tapahtuma. Nyyttikestit, kauneutta ja hyvää oloa. Voit tulla esittelemään omia  tuotteita tai tulla kuulemaan asiaa väreistä ja kauneudesta. Laaditaan oma henkilökohtainen värisävypaletti pohjautuen vuodenaikatyyppeihin, kevään ja kesän hankintoja varten.