Onnentuoja-amuletit.jpg

Valmistan "Onnentuoja"-amuletteja. Ne ovat henkilökohtaisia ja  saajalleen energisoituja tuomaan onnea ja vahvistamaan sitä mitä eniten toivoo.. palautetta on tullut että toimivat; käytä vasten ihoa ja yöksi voi laitta vaikkapa yöpöydälle. Amulettien hinta vaihtelee 25-39 e (sis alv)

Hän on sinun vaikka ei itse sitä vielä tiedäkään.. Amuletteja voimallisempia ovat talismanit; kantajalleen energisoituja voimakoruja vahvistamaan toivetta erityisesti lemmen leiskuntaan ja rakkauden voimistamiseen... kysy lisää.. hinnat 35-49e (sis alv)  

Voimaoruissa käytän mm merellisiä elementtejä kuten simpukan kuorta ja helmiäistä sekä makeanvedenhelmiä ja puolijalokiviä. Voit myös tilata itsellesi henkilökohtaisen voimakiven, joka valitaaan kulloisenkin tarpeen mukaan, kauniiseen lahjarasiaan pakattuna. Ihania myös vaikkapa lahjaksi Hänelle...

Amuletit.jpg

Voit myös tilata itsellesi oman voimakiven; se on sinulle henkilökohtaisesti ja intuitiivisesti valittu kivi (puolijalokivi) kauniissa lahjapakkauksessa. Eri kivillä on eri tavoin hoitavia ja energisoivia vaikutuksia. Kiven voit tilata myös vaikkapa lahjaksi Hänelle..

Tiesitkö että kivillä voi myös tasapainottaaa ja puhdistaa Chakroja. Tuntuuko että olo on "tukossa" eikä energiat kulje. Varaa aikasi kivihoitoon. Kesto 30 min Varaa aikasi tai hanki lahjakortti ystävälle!

korut.jpg

MAGICAL WOMAN

Magical%20Woman.jpg

Magical Woman on öljyvärimaalaukseni joka oli esillä v 2017 Kulttuuritalo Jaatsilla pitämässäni näyttelyssä..

kts myös https://Magicalwoman.vuodatus.net